Пошуковий запит: (<.>A=Ролько О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. |
Віткін Л. Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м’ясопереробному підприємстві [Електронний ресурс] / Л. Віткін, С. Лапач, О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2014. - № 5. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2014_5_18
|
2. |
Ролько О. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови [Електронний ресурс] / О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2010. - № 3. - С. 55-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2010_3_18
|
3. |
Ролько О. Управління ризиками в системах управління [Електронний ресурс] / О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2011. - № 1. - С. 47-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2011_1_15
|
4. |
Ролько О. Інтегровані системи управління. Математичне моделювання процесів [Електронний ресурс] / О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2009. - № 6. - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2009_6_11
|
5. |
Віткін Л. М. Методологія побудови інтегрованої системи управління на основі аналізу ризиків [Електронний ресурс] / Л. М. Віткін, С. М. Лапач, О. Р. Ролько // Системи обробки інформації. - 2015. - Вип. 1. - С. 177-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2015_1_40 Запропоновано побудову інтегрованої системи управління на основі ризикоорієнтованого підходу в м'ясопереробній галузі. Проведено оцінювання ризиків - ідентифікацію, аналіз і оцінку ризиків. Запропонований метод оцінювання ризиків. Аналізування ризиків використано під час прийняття рішення. Управління ризиками є динамічне, інтерактивне і реагує на зміни.
|
6. |
Віткін Л. М. Методика ідентифікації небезпек та оцінки професійних ризиків в умовах виробничої діяльності на м'ясопереробному підприємстві [Електронний ресурс] / Л. М. Віткін, С. М. Лапач, О. Р. Ролько // Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних Сил. - 2015. - Вип. 1. - С. 110-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZKhUPS_2015_1_26 Зазначено, що управління ризиками дозволяє створювати і захищати цінності. Управління ризиками є невід'ємною частиною всіх організаційних процесів. Проведено ідентифікацію й оцінювання ризиків на м'ясопереробному підприємстві. Управління ризиками є частиною процесу прийняття рішень. Запропоновано побудову інтегрованої системи управління (ІСУ) на основі ризикоорієнтованого підходу в м'ясопереробній галузі. Управління ризиками є динамічне, інтерактивне і реагує на зміни.
|
7. |
Віткін Л. М. Сучасні методи аналізу ризиків в процесі проектування систем управління підприємством м'ясо-молочної промисловості [Електронний ресурс] / Л. М. Віткін, О. Р. Ролько // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2014. - Вип. 4. - С. 48-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_ekon_2014_4_12
|
8. |
Віткін Л. М. Наукові основи побудови інтегрованої системи управління на основі аналізу ризиків [Електронний ресурс] / Л. М. Віткін, С. М. Лапач, О. Р. Ролько // Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних Сил. - 2015. - Вип. 4. - С. 137-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZKhUPS_2015_4_33 Описано методологію побудови інтегрованої системи управління на основі аналізу ризиків під час виробництва м'ясної продукції. Наведено аналітичну залежність, яка дозволяє оцінити, узагальнити і показати у вигляді матриці взаємозв'язок небезпечних факторів впливу ділового навколишнього середовища та структурних елементів.
|
9. |
Віткін Л. М. Система оцінювання безпечності харчових продуктів з використанням віртуальної міри безпечності [Електронний ресурс] / Л. М. Віткін, С. М. Лапач, О. Р. Ролько // Системи обробки інформації. - 2015. - Вип. 11. - С. 181-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2015_11_43 Проаналізовано систему оцінювання якості продукції з використанням віртуальної міри якості. Запропоновано вдосконалену математичну модель системи оцінювання безпечності харчових продуктів з використанням віртуальної міри безпечності.
|
10. |
Віткін Л. М. Контролінг витрат та оцінювання результативності і ефективності інтегрованої системи управління [Електронний ресурс] / Л. М. Віткін, О. Р. Ролько // Системи обробки інформації. - 2016. - Вип. 1. - С. 164-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2016_1_37 Контролінг витрат є частиною процесу прийняття рішень. Запропоновано вдосконалену математичну модель оцінювання результативності та ефективності інтегрованої системи управління на основі аналізу витрат.
|
11. |
Віткін Л. М. Методика оцінювання ступеню професійного ризику в умовах виробничої діяльності на м'ясопереробному підприємстві [Електронний ресурс] / Л. М. Віткін, О. Р. Ролько // Системи обробки інформації. - 2016. - Вип. 2. - С. 156-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2016_2_34 Управління ризиками є невід'ємною частиною всіх організаційних процесів. Запропоновано вдосконалену методику оцінювання ступеню професійного ризику за системою показників.
|
12. |
Віткін Л. М. Ризики в системах управління [Електронний ресурс] / Л. М. Віткін, О. Р. Ролько // Системи обробки інформації. - 2016. - Вип. 3. - С. 203-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2016_3_48 Проаналізовано вимоги ISO 9001:2015 та ISO 14001:2015 стосовно аналізу ризиків. Організація повинна визначити свої ризики і вживати заходи реагування на них. Запропоновано практичні рекомендації виконання вимог на основі таких методів оцінювання ризиків: експертне оцінювання, регресійний аналіз, метод багатокритеріальної оптимізації.
|
13. |
Виткин Л. М. Оценка рисков на мясоперерабатывающем предприятии [Електронний ресурс] / Л. М. Виткин, О. Р. Ролько // Системи обробки інформації. - 2016. - Вип. 6. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2016_6_7 Риск - это влияние неопределенности, и каждая такая неопределенность может иметь положительное или отрицательное влияние. Проведена идентификация и оценка рисков на мясоперерабатывающем предприятии. Реагирование на риски создает основу для повышения результативности системы менеджмента качества, достижения более высоких результатов и предотвращения негативных последствий.
|
14. |
Віткін Л. М. Моделювання ризику на м'ясопереробному підприємстві [Електронний ресурс] / Л. М. Віткін, С. М. Лапач, О. Р. Ролько // Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних Сил. - 2016. - Вип. 2. - С. 184-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZKhUPS_2016_2_47 Зазначено, що управління ризиками є невід'ємною частиною всіх організаційних процесів. Запропоновано методику моделювання ризику з урахуванням витрат.
|
15. |
Віткін Л. М. Сучасні методи аналізу ризиків в процесі проектування систем управління підприємством м'ясо-молочної промисловості [Електронний ресурс] / Л. М. Віткін, О. Р. Ролько // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 158-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_31
|
16. |
Ролько О. Упровадження інтегрованої системи управління на м'ясопереробному підприємстві [Електронний ресурс] / О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2009. - № 2. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2009_2_18
|
17. |
Віткін Л. М. Економічні переваги від застосування міжнародних стандартів [Електронний ресурс] / Л. М. Віткін, Т. Ю. Мельниченко, О. Р. Ролько // Вчені записки університету "КРОК". Серія : Економіка. - 2015. - Вип. 39. - С. 4-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzuk_2015_39_3
|